Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul el DVDről a...

Miért nem indul el DVDről a windows telepítő?

Figyelt kérdés
"No souch partition" vagy hasonlót ír ki... ISO fájlból írtam lemezre (Nero 10-zel), ugyanezt a fájlt (Rufus-szal) pendrive-ra írva elindul a telepítő.
2017. márc. 14. 19:28
 1/6 Dongaben ***** válasza:
Nekem ez Linux hibaüzenetnek tűnik, csak kicsit másképp: "No such partition"...
2017. márc. 14. 19:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs rajta Linux se bármilyen Linux distro... Sőt, jelenleg abszolút semmi. Ha nem választok boot eszközt, érthető, hogy nem talál op rendszert, de ha kiválasztom az optikai meghajtót, akkor is ezt írja. Össze is hasonlítottam a fájlokat a lemezen és a pendrive-on, minden megvan, aminek kell...
2017. márc. 14. 19:42
 3/6 Dongaben ***** válasza:
Hmmm. Érdekes. Másik gépen működne? Lehet, hogy ez az optikai meghajtó nem olvassa.
2017. márc. 14. 19:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Ahhaa... Vissza ugrik a hdd-re. Mármint a másik gép csak bebootol a merevlemezről, mint egyébként. Nem is ír ki semmit, csak megjelenik a Win10 logó és...
2017. márc. 14. 21:03
 5/6 Dongaben ***** válasza:
Ha másik gépen sem megy, akkor valószínűleg a lemez rossz. Vagy rosszul volt kiírva. A lemezre is ISO-ban kell írni...bár, ez biztos így volt.
2017. márc. 14. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Jobb gombbal rákattintottam az ISO-ra, társítottam a nero-hoz és azzal írtam ki...
2017. márc. 15. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!