Windows USB telepítő külső SSD-ről?
Nagy örömömre vettem egyy 60Gb-os SSD-t. A 60Gb-ból 2*7Gb-ot ossztottam fel úgy hogy partícionáltam. A telepítő csomagok megvannak, szépen elkészíteném az USB-s telepítő kulcsot a Windows7 USB Download Tool-al, de egy darab felosztott usb tárhelyet nem lát.
Próbáltam a Rufus 2.12-vel de az meg mindkét usb partícióra akarja elkészíteni.
Kinek milyen ötlete van? (ezért vegyek 2db pendrivot?!)
Áh!
Már tök m1. Nem jó az egész. Az szerettem volna elérni hogy a telepítőről tudjak bootolni. De amikor át állítanám a bootolást, csak egy eszközt lát. Nem értem hogy erre miért nem gondoltam előre hogy külön partíciónként nem fogja látni. -.-'
Úgy még jó ha egy adott gépnek a meglévő op.rendszerén indítok egy rendszer újratelepítést usb-ről. De ha egy olyan géppel találkozom ami be se bootol, logikus hogy az újra telepítése vagy lemezről vagy pendrive-ról megy. De nem egy particionált külső SSD-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!