Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek, hogy az Officet...

Mit tegyek, hogy az Officet (Word, Excell, stb) aktiválás nélkül tudjam használni?

Figyelt kérdés
A telepítő cd eredeti, igaz régi. A rajta lévő kódot az Office feltelepítésekor beírtam. A gépen már volt fent és gond nélkül működött évekig. Most újratelepítettük a gépet és akárhányszor megnyitom a Microsoft Word-et azt írja ki: Példányát még nem aktiváltatta. Aktiválás előtt még 47, 46, 45 stb alkalommal futtathatja a terméket. Tehát egyre csökken és alapból gyakran használom. Ahányszor aktiválni próbálom azt írja: Adatátviteli hiba miatt nem dolgozható fel. Nekem olyan mindegy, hogy aktiválva van vagy nem. Nekem annyi a lényeg, hogy korlátlanul tudjam használni az Officet. Mit tegyek?

2017. márc. 6. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt töltsd le és telepítsd, ingyenes és ugyanazt tudja.

[link]

2017. márc. 6. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel az ingyenes supportot: [link]
2017. márc. 6. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg telefonon aktiválni.

[link]

2017. márc. 6. 23:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen verzió? Lehet, hogy már nincs is rá support, akkor lehet, hogy aktiválni sem tudod.

Tegyél fel egy LibreOffice-t, azzal is ugyanazt meg tudod csinálni és ingyenes, és nem pofázik, hogy aktiváld.

2017. márc. 7. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!