Office orgot 3,3 használok, A minap pend-ra másoltam valamit, amit aztán egy fénymásoló üzletben nyomtattam ki. Miután csatlakoztam a számítógéphez, az íródott ki, hogy hiba történt a mentéskor?
A Libre Office az, amit a gépre telepítettek. A Microsoft termékeim és az OpenOffice-on kívül is léteznek irodai alkalmazások.
Valószínűleg azért tudta megnyitni, mert nem olyan hiba történt, ami ebben akadályozta volna. Vagy ez valami programok közötti eltérésből is adódhat, ehhez ismerni kellene mindkettőt.
A LibreOffice ugyanolyan, mint az OpenOffice. Érted, mint két eltérő márkájú 3 rétegű papírzsebkendő. Ugyanazt tudja, ugyanarra jó, kicsit máshogy van csomagolva. :)
Lehet mostanában rakták fel (és ezért nem találkoztál vele eddig), mert ugye az is ingyenes. Sokakat eltántorít a Microsoft-féle csomagtól az ára. Ezek meg már vannak olyan szinten, hogy nem akkora kínszenvedés velük a meló (nem kínlódnak annyit a doc-cal vagy főleg a docx-szel).
Hogy tudott-e "segíteni"?
Ha nagy hibája lett volna, akkor egyik program sem boldogult volna vele, csak dobott volna egy "fájl megnyitása nem sikerült" vagy hasonló hibaüzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!