Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen most a Manjaro?

Milyen most a Manjaro?

Figyelt kérdés

Eddig Ubuntu 14.04 LTS-t használtam, de idén úgy döntöttem, kipróbálom ezt az Arch-alapú disztrót. Egy évvel ezelőtt nézegettem cikkeket, véleményeket a Manjaroról, és bár voltak rossz vélemények, szerintem azóta javulhatott a helyzet.

Szerintetek érdemes-e használni a Manjarot, vagy inkább mást használjak? Esetleg ismertek-e ennél jobbat?

Előre is köszönöm a válaszokat.

U.i.: évek óta használok Linuxot, leginkább programozáshoz és egyéb fejlesztésekhez, ezért nem kell feltétlen felhasználóbarátnak lennie.

2017. márc. 4. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Itt egy elég jó review, nagyon pozitív hangvételű...

[link]

2017. márc. 4. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha Rolling Release disztró-ra adod a fejed akkor elég sok problémába ütközhetsz mivel nem a stabilitásra törekednek hanem a friss csomagokra és tárolókra.

Szóval ha van benne tapasztalatod akkor hajrá,ha nincs akkor ott az Arch dokumentáció.

2017. márc. 5. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!