Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Steamen mi az a "Teljes...

Grodd kérdése:

Steamen mi az a "Teljes játékvezérlő támogatás"?

Figyelt kérdés

Félek megvenni egy játékot azért, mert jobb oldalt a listázásnál írja, hogy "Teljes (vagy "Részleges") játékvezérlő támogatás. A kérdésem, hogy ha megveszem a játékot, fogok tudni vele játszani billentyűzeten is, vagy csak kontrollerrel?

(Csak mert van pár játék, amihez ez oda van írva, mégsem lehet használni billentyűzetet (lsd. Gang Beasts))

Öcsémmel szeretnék local multiplayert, és hát ebben a témában nem vagyok otthon. És sajnos a Steam nem ír erről információt (Én legalábbis nem találtam) Előre is köszi a segítséget.

#játékvezérlő #Steam #teljes játékvezérlő támogatás
2017. febr. 25. 20:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Esetemben a SpeedRunners játékkal szeretnék játszani.
2017. febr. 25. 20:55
 2/6 CspCsj ***** válasza:

Google első találat:

[link]

2017. febr. 25. 22:13
 3/6 CspCsj ***** válasza:

Az előző válaszom a konkrét kérdésre vonatkozott.

Ha a billentyűzeted nem működik, akkor itt írta valaki, hogy lehet hogy a játékbeállításoknál pl. a 3. játékoshoz van beállítva a billentyűzet:

[link]

Ha ez a probléma, akkor állítsd át másik játékosra...

2017. febr. 25. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem: Billentyűt és egeret minden játékban használhatok, csak pluszba ad egy opciót, hogy nem kell azt használni, lehet helyette kontroller? Ergo megvehetem a játékot, 100%, hogy fog működni billentyűzettel, nem csak és kizárólag kontrolleres játék?!
2017. febr. 25. 22:27
 5/6 CspCsj ***** válasza:

Igen, a billentyűzet mindig használható.

Az előző válaszom a Gang Beast játékra vonatkozott. Ha megvan, akkor próbáld beállítani a billentyűzetet.

A SpeedRunners-hez itt írják többen is, hogy használják billentyűzettel:

[link]

2017. febr. 25. 22:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, valóban működik. Végül megvásároltam és kipróbáltam. Kicsit nehéz volt rájönni hogyan állítsam be, de sikerült. Mellesleg köszi szépen a segítséget és a linkeket. :)
2017. febr. 26. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!