Mit csináljak ezzel a problémával? Nem bírom megoldani
tehát online játék (cod 5 de ez most nagyon nemlényeg) közben kidob néha a gép és kiírja hogy Microsoft Net Framework, nem ír semmi verziószámot csak ezt meg egy hibaüzenetet.ilyenkor általában kiexitelem de ilyenkor meg igényesen lefagy a gép és újra kell indítanom.
Na most én szedtem le Microsoft Net frameworkot (a 3-as verziót, mert a 4eset nem engedte feltenni) és miután feltettem a játék menüjébe sem lép be, ezért letöröltem.
és mikor bekapcsolom a gépet mindig ilyen hibaüzenettel fogad:Microsoft Visual C++ 2005 és 2008 és hogy ennek lehet e vmi köze a gondhoz. (tuti nem vírusos a gép vagyis rendszeresen vírusirtok és nem tudom mi a baja de idegesít mit ne mondjak.)
Egyszerűen meghalt a windowsod...
Újratelepítheted, vagy csinálhatsz egy javítást a CD/DVDjéről.
(újratelepítheted csak a visual c++-t, majd a .net-et. Ettől nem biztos, hogy menni fog minden...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!