Van olyan program amivel le lehet tölteni egy adott személy adatlapjáról egy zenét?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud ilyen programot az legyen szíves ossza meg velem a program nevét,és ha tudja hogy hol lehet letölteni azt is megköszönném.
Köszönöm előre is!
2010. máj. 9. 11:39
1/12 anonim válasza:
Majd mi telepátiával kitaláljuk ám, hogy milyen adatlapról van szó.
2/12 A kérdező kommentje:
az eggyik ismerősöm egyik zenéje tetszik ami az adatlapján van.és azt szeretném letölteni,mert a acímét nemtudom.és nemis találtam.
2010. máj. 9. 11:58
3/12 anonim válasza:
firefox-hoz van 1 DownloadHelper nevü kiegészitő. keress rá, utube-ról lekap vidiket FLV-be meg flash fájlokat. jelen esetben a zenédet is sztem felismeri az oldalon és letudod szedni. van amit nem enged :S
4/12 A kérdező kommentje:
értem!Kööszi előreis!
remélem sikerül!
2010. máj. 9. 12:02
5/12 A kérdező kommentje:
hát nemjó.mert a myvipet nem jelzi hogy beléptem vagy ilyesmi..
De várom még az ötleteket!
2010. máj. 9. 12:19
6/12 anonim válasza:
Internet Explorer-ben megnyitod az oldalt --> Elindítod a zenét --> Internetbeállítások --> [link] --> Megkeresed a zenét és kimásolod olyan helyre, ahol meg fogod találni.
7/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen hogy válaszoltál,csak az a bajj hogy nemjó az explorerem..
2010. máj. 9. 18:29
9/12 anonim válasza:
JetAudio programmal nagyon jó minőségben, a hangfálj formátumát megválasztva, mindent felvehetsz, amit a hangkártyádon megjelenik (magyarán, a gép hangszóróiból hallasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!