Miért száll el a Max Payne?
Most telepítettem fel az 1. részt,de amikor eljutok odáig hogy indítanám a játékot és kiválasztom a nehézségi szintet,elkezdi betölteni a játékot,és elszáll ezzel a hibaüzenettel: A Max Payne hibát észlelt ezért leáll stb...
Már nem most kezdődött ez,ezelőtt 2 évvel is ez volt,soha nem tudtam játszani a játékkal. Patchel már próbálkoztam,nem segített. Mielőtt ez a probléma jelentkezett,valami graphics engine baja is volt,azt megoldottam,utána jött ez.
Gépem adatai:
Processzor: Intel Pentium 4 3.00 Ghz
Memória: 2048MB
Videókártya: Sapphire Radeon X1650Pro 256MB AGP
Alaplap: ASRock p4i65G
Rendszer: Windows XP Szervízcsomag 3.
Szerintem nem gép baja lesz,mert ezzel a konfiggal tutira futnia kéne maxon,a második rész simán megy:S
Mi lehet a probléma? Annyira szeretnék már játszani vele:S
Mert a z SP3 xp bóvli...
Hazsnálj SP2 est az ilyen játékokra...
Az SP3 már olyan szinten túl van foltozva hogy biztonsági okokból önmagát is letiltja a rendszergazdával együtt..
A Biztonsági ügynök szószerint kihajítja a felhasználót az ablakon :D
Winfos...
Ja meg próbáld ki a Winlite nevű programot, és csináld meg a saját windowsodat a saját igényeidnek megfelelően a saját hardveredre..
Erőforrást és bosszúságot takarítasz meg magadnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!