Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Én ezt nem értem: telepítőnek...

Én ezt nem értem: telepítőnek megadni a . /Steam/SteamApps/common/max payne 2 the fall of max payne könyvtárat és telepíteni. ---Max Payne 2 magyarosításánál----? Steam? És ha nem steames? Valami nem stimmel.

Figyelt kérdés

[link]

Itt a teljes szöveg.

2011. febr. 23. 00:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt írják le hogy hogyan lehet a MP2 magyarítást telepíteni a Steam verzióhoz.

Ha Steam-ből telepítesz egy játékot,akkor a játék

a "C:/ProgramFiles/Steam/steamapps/common" könyvtárba települ...A magyarítás telepítésénél célnak ezt a könyvtárt kell meg adnod.Vagyis:

"C:/ProgramFiles/Steam/steamapps/common/max payne 2"

Ha a nem a steam-es MaxPayne2-d van,akkor telepítési célnak addmeg hogy hol van.Ezt most így nem tudom meg mondani mivel nincs fel telepítve a MaxPayne2 nekem,de sac/kb itt kell hogy legyen:

"C:/ProgramFiles/RockstarGames/MaxPayne2"

vagy

"C:/ProgramFiles/Remedy/MaxPayne2"

Ha nem tudod hova van fel telepítve akkor az ikonja gondolom kint van az asztalon ahonnan indítani szoktad.

Oda kattints jobb egérgombbal majd válaszd a tulajdonságokat és ott látni fogod a forrásnál hogy hova irányul,vagyis hova van telepítve a MaxPayne2..

2011. febr. 23. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!