Windows Media Player-em akadozva játssza le a videókat, mit tehetnék? Bővebben lent, valaki kérem segítsen
Windows 7-em van. Próbálkoztam más programokkal, a VLC Media Player pixeles volt, a KMPlayer egyáltalán nem működött. Letöltöttem egy Windows Media Player 12-es csomagot, oda volt írva, hogy Window 7-hez, aztán mégis kiírta, hogy erre a gépre nem jó.
Nem tudok már mit csinálni, nem tudom rendesen megnézni a videóimat. Segítsen valaki, aki jobban ért hozzá
Milyen gép? Milyen videók?
A videokártya legalább a dxva-t tudja? Driverek fent vannak?
Lenovo laptop. A videóimat a telefonommal csináltam (iPhone 5S).
DivX Player és Converter van rajta.
Milyen driverek?
Tehát iPhone 5S videó, azaz h264, 1080p, 30fps videó kell neked.
Az hogy Lenovo, az kevés lesz. Beláthatod, legalább negyvenfélét árul jelenleg is. Kellene legalább a processzor és a videokártya típusa.
A dirverek közül főleg a videokártya driver az, aminek a hiánya a videó lejátszását elrontja. A VLC alatti kockázódás arra utal, nem tudja a DXVA (sem az OpenGL) kimeneti modult használni, csak a GDI-t.
Töltsd le az ingyenes verziót, tud magyarul:
Csak telepítéskor jelöld ki a kodekek telepítését:
https://www.youtube.com/watch?v=4oZSF97JpvU&ab_channel=xShad..
Megkerestem a fájlt, amit elvileg használok (39923307 lavfilters, 38757403flvsplitter), megpróbáltam őket megnyitni, és ezt írta ki:
A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program x86 (32 bites) vagy x64 (64 bites) verziójára van-e szükség, majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával.
A hibaelhárítást, problémamegoldást próbáltam, nem működött.
Hány darab videóról van szó? Esetleg próbáld meg átkonvertálni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!