Mit tehetnék hogy a videoplayer.hu oldalon tudjak nézni normálisan videókat?
Hol megáll és nem tölt tovább hol akad,egyszerűen agyrém...
Aki tud segítsen légyszives!
Köszi!
Rendszergazdai fiók, Vezérlőpult, Programok telepítése, törlése. Töröld ki a régi Adobe Flash Player 9-et vagy ami van. Aztán töltsd le az újat: (10.032.18)
[link] . Rákérdez, melyik böngészőhöz kell (felsorolja, melyikhez jó), és kattints a Different operating system or browse? Válaszd ki az operációs rendszert, aztán letöltés, telepités. Zárd be a böngészőt, akkor tud beépülni.
Köszi!
A baj az hogy win 98 alá nem mennek ezek fel és a céges gépen még az van...Akkor ezek szerint itt nem megoldható ugye? :(
Vagyis rosszul tudtam...elvileg jó win 98hoz...
Köszi még egyszer hogy segítettetek!
Nem mégsem megy fel... :(
Azért köszi tényleg
Lehetséges, nézd meg: [link]
A főoldalon kiválasztod a böngészőt (a négy közül valamelyik), aztán Select all operating system: benne van a Windows 98 ME. De nem lesz gyors, mert maga az operációs rendszer lassú.
Hát sajnos nem.Ez egy céges gép és csak azt lehet feltenni rá amit megvettek hozzá eredetiben.Ehhez sajna a win 98 van...
De köszi a segítségetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!