Laptophoz kapott Win 10 újratelepítés 0-ról, és aktiválás termékkulcs nélkül hogyan?
Vettel egy laptop-ot, és kaptam előre telepítve Win10-et.
Szeretném "tisztán" újratelepíteni a rendszert, de nem adták mellé a termékkulcsot. Ügyfélszolgálat készséggel azt mondta hogy gari időben ingyen újra installálják szívesen... (kapják be, fogyasztóvédelmet meg fogom kérdezni erről, Extrémdigitálról van szó)
ProduCey nevű progival elő tudtam halászni a productkey-emet. Ha letöltök az MS oldaláról egy Win10-et és felteszem, akkor azzal a sorozatszámmal aktiválni tudom a hivatalos oprendszerem?
Idézet a microfos oldaláról:
"Ha ingyenes frissítést aktivált a Windows 10-re, vagy a Windows Áruházban megvásárolta, majd aktiválta a Windows 10-et, az eszköz rendelkezik a digitális licenccel. Ez azt jelenti, hogy a termékkulcs megadása nélkül újratelepítheti a Windows 10 azon verzióját, amelyhez az eszköz a digitális licenccel rendelkezik. Ha a rendszer a termékkulcs megadására kéri az újratelepítés során, átugorhatja a lépést. A telepítés befejezésekor a Windows 10 automatikusan aktiválódik az interneten. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!