Meg tudom e találni a termékkulcsot?
Sziasztok!
kb 3 éve vettem egy HP laptopot, amin eredeti Windows8 volt. Rá pár évre a vinyóját ki kellett cserélni és ekkor újrarakták, viszont már nem az eredeti windows8-cal ami rajta volt. Most win10 van rajta.
A kérdésem hogy az eredeti win8 termékkulcsát valahogy vissza tudom e keresni? A régi winchester még meg van és pár adatot le tudok még róla szedni.
A válaszokat előre is köszi!
Ja és a termékkulcsot sehol nem találom leírva, de az op rendszernek eredetinek kellene lennie mert a Thome-tól vásároltam.
„Furcsa dolog történik, ha az ingyenes frissítést követően a Windows 10-ben megpróbáljuk megkeresni a 25 karakterből álló termékkulcsot: nem fogjuk megtalálni. Ha segédeszközként bevetünk egy, a termékkulcsok felkutatására specializálódott programot, például a Magical Jelly Bean fejlesztésű KeyFindert, egy általános termékkulcsot kapunk, minden egyes operációs rendszer példány esetében ugyanazt. Például a Windows 10 Pro minden egyes használójának a KeyFinder a következő termékkulcsot "találja meg": VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T. Ki lehet próbálni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!