Mi a legjobb operációs rendszer gyenge gépekre?
Figyelt kérdés
Konfig:
Cpu: 1.6Ghz Intel Atom N270 (1 mag 2 szál)
RAM: 2gb DDR II
A windowsok ki vannak lőve mivel már nincs régi rendszer támogatva mint pl az XP/2000/ME/98
Linuxból probáltam a Puppy Linuxot szerintem nagyon levan butítva és szokatlan/nekem kezelhetetlen, de viszon nagyon gyors. Próbáltam a Lubuntut az már kezelhetőbb kicsit többet tud nem rosz összeségében de szerintem a Puppy Linuxhoz képest lassú
2017. febr. 11. 19:37
21/24 Molnár László Carlos válasza:
22/24 anonim válasza:
XP Az isten!!
xd amúgy szerintem a windows 7 basic! Jó a memóriakezelése, és gyengébb gépekre windows 7 jó.(ne használd az Aero themet!) Csak eszi az fps-edet, meg a ramot.
23/24 Tom Benko válasza:
@ 4nonymous: Ez nem a vicctopik!
24/24 anonim válasza:
Ilyen processzorral és DDR2 memóriával nem érdemes nekivágni egy ma is támogatott rendszer futtatásába. Nagyon nagyon kevés pénzért sokkal erősebb alkatrészeket tudsz venni például negyedik generációs i3 procit és 8gb DDR3 memóriát, esetleg még egy Geforce GTX 750 Ti kártyát a grafikus teljesítményhez. Gyenge gépekre a legjobb Linux disztribúciók a Zorin OS, Lubuntu, Bodhi Linux, MX Linux, CRUX, Sparky OS. Windowsból nincs gyenge gépre alternatíva ami nem idejétmúlt és nem túlságosan sebezhető ahhoz hogy kiengedjük a világhálóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!