Szerintetek mi való ehhez a géphez? Többi lent
Figyelt kérdés
Adott ez a gép, amire szeretnék oprendszert telepíteni, nempedig kidobni a gépet! Segítsetek!
Intel Pentium 4, 1.6GhZ
768MB RAM
40GB HDD
128MB nVidia Geforce FX5200 (másik gépben teszteltem, engedélyezi a Windows Aero-t)
Szerinted milyen rendszert rakjak rá? Jöhet Lunux / Windows is :)
#Windows #linux #Intel #operációs rendszer #GeForce #NVIDIA #Pentium #Nvidia GeForce FX5200 #1-6ghz #768MBRAM
2017. febr. 8. 15:05
11/19 Alain Delon válasza:
Valami rendszer tényleg el fog menni rajta, de a böngésző meg fogja akasztani.
12/19 anonim válasza:
# 9/11 nem szeretném.
nyilván maga az ilyesféle op rendszerek egy unatkozó embernek aki kedveli a programozást jobb élményt nyújt de egy átlag felhasználónak sokszor bonyodalmakat okoz . Én speciel nem szeretem ha egy alap művelethez keresgélnem kell a parancsokat és azt szerint elvégezni a műveleteket . Egy fizika vagy matematika logikai feladatokra izguló egyed tudom hogy örömét leli ezekben és gyerek játék neki ,
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bővítették ramot hdd->ssd120, és még cput.
2017. febr. 9. 18:28
14/19 Tom Benko válasza:
@13: Erre valami példát tudnál mondani?
17/19 Alain Delon válasza:
15: Szerintem a Mátrix-szal álmodik éjszakánként. Abban jöttek állandóan a 0-k és az 1-esek. Az a film tényleg rémálmokat okozhat.
18/19 anonim válasza:
nem 0 és 1 hanem kínai és japán karakterek. :-)
19/19 A kérdező kommentje:
Válaszokat köszönöm, a Paleo Moon nagyon jó ;)
2017. márc. 7. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!