Miért van az, hogy a Windows 7-et már körülbelül fél éve nem tettem újra, működik meg minden, de pl. ma akartam használni 1-2 programot, és eltűntek a gépről. Miért tűnik csak úgy el? Nem töröltem ki, más pedig nem nyúl ehhez a géphez.
Hááát, az a "valószínűleg" az egyáltalán nem biztos, ha nincs vírusvédelmed. Nem kell feltétlenül "olyan" helyeken járni, vagy "olyan" helyre kattintani. Nagyon jó lenne, ha így ki lehetne zárni a vírusokat. Sajnos, vírusvédelem nélkül, de internet használattal (normális, tehát napi szintű használattal) szinte kizárt, hogy alig pár nap, vagy egy hét után ne szedne össze a rendszer egyet-kettőt. Vannak olyan vírusok is, amit egyszerűen csak az élő netkapcsolattal meg lehet kapni, anélkül, hogy a böngészőt elindítanád.
Mindettől függetlenül kicsi a valószínűsége, hogy vírus a tettes, bár nem kizárt.
Alaposan körülnéztél a gépeden? Talán csak nem jól emlékszel, vagy rossz helyen kerested.
A programfájlok között kerested? Vagy írd be a keresőbe a program nevét, hátha úgy megkerül.
Nem szoktak "csak úgy" törlődni a programok egy gépről.
Esetleg a Registryben is körülnézhetsz (de ott -kellő hozzáértés nélkül- semmit ne változtass, mert hazavághatod a gépet), ha rajt volt a gépen az adott program, törlés után is marad nyoma.
És még csak annyit: csodák csak a Harry Potterben vannak, a számítógépnél mindennek oka van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!