Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A www.ponter.hu oldalon meg...

A www.ponter.hu oldalon meg van szabva, hogy mennyi ideig lehet a pontokat gyűjteni, és beváltani?

Figyelt kérdés
a www.ponter.hu oldalon meg van szabva,hogy mennyi ideig lehet a pontokat gyűjteni,és beváltani????
2010. máj. 7. 11:50
1 2
 11/19 anonim válasza:
Kb másfél óra alatt össze lehet gyűjteni 1000 pontot.
2010. okt. 21. 07:59
 12/19 anonim válasza:
És hogyan? Vagy nem publikus?
2010. okt. 23. 23:09
 13/19 anonim válasza:

Napi 1000 ezer pontot kb. 2 óra alatt össze lehet szedni. Akasztófával. Hát ez lenne a nagy titok :) Napi 1000 ponttal pedig az ajándékok többségét el lehet vinni. Ha valaki ezt nem tudja megcsinálni, akkor annak vagy nincs ideje/türelme hozzá, vagy pedig nagyon ostobának kell lennie....

Nem tudom hogy átverés-e, de ajánlom nekik hogy ne legyen az. Amúgy meg ha az ajándékok pontjai nincsenek egymással arányban, attól még nem lesz átverés. Ha több100 napig kell gyűjteni valamire a pontot, attól még nem lesz átverés. Ha át akarnák verni a játékosokat, akkor sokkal vonzóbb ajánlatokat tennének. Mert lássuk be, így első blikkre ki a fenének lenne kedve 300 napig játszani egy fránya fényképezőgépért, vagy mobiltelefonért...

2010. nov. 25. 15:21
 14/19 anonim válasza:

sziasztok!

én is be vagyok regisztrálva, vagyis voltam...igen, meg van szabva hogy mennyi idő alatt kell összeszedned a pontokat...én pl összeszedtem a hajvasalóhoz szükséges 35000 pontot, és már rég lejárt a 15 munkanap amin belül elvileg meg kellett volna, hogy küldjék az ajándékot...nem jött...úgyhogy szerintem már nem is fog...jaaa, és azóta mióta elértem a pontot, be sem tudok lépni az oldalra, jelszóemlékeztetővel sem, és eddig 3 emailt írtam nekik, egyre sem válaszoltak...

2010. nov. 30. 14:08
 15/19 anonim válasza:
^ az oldalon 30 munkanapot írnak, nem 15-öt...
2010. dec. 4. 11:33
 16/19 anonim válasza:
Hogy lehet százezer pontot elérni egy nap alatt a ponter.hu-n?
2011. febr. 1. 10:27
 17/19 anonim válasza:
A ponter.hu - n 100 ezer pontot naponta összeszedni NEM LEHET!!!!!! az 1000 pont az lehetséges ha elég türelmes vagy...
2011. febr. 11. 19:43
 18/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is regisztem pár hónapja a ponterre. Akkor még jó volt és gyűjtögettem a pontokat, bár nekem nem sikerült 1 nap alatt még 100 pontot se szerezni, nemhogy még 1000 et vagy 100.000-ret, na mindegy! Lehet hogy attól még másnak sikerült, bár ahhoz minimum egész nap megállás nélkül kellett volna játszani, de most nem is ez a lényeg...

A lényeg az, hogy már be se enged bejelentkezi, pedig azóta kb. ötször regisztráltam, (más e-mail címmel persze)hogy hátha már megjavították az oldalt, vagy ilyesmi, de nem!!

Úgyhogy ennyit a ponterről!

2011. máj. 10. 11:59
 19/19 Fecske László válasza:

Nekem a legtöbb egy nap 2000 pont volt, de én reggeltől estig nyomtam már fájt a fejem és a szemem. Én játékokkal szedtem össze, akasztófással csak.

De az egész Ponter egy NAGY ÁTVERÉS!!!!

A legelső ajándékot (egy tollat) elküldtek, de a további 20-30 ezres kigyűjtött cuccot nem. Tartoznak nekem 4 dologgal. Hónapjaim mentek rá erre a szarra.

NE PONTEREZZETEK, MERT ÁTVERNEK! SEMMIJÜK SINCS, CSAK EGY KÉT ESERNYŐJÜK HA MÉG VAN, MEG TOLLUK.

Én már megtanultam a leckét.

Minden pontgyűjtő oldal egy nagy sz...atás!

2011. júl. 15. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!