Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A www.ponter.hu oldalon meg...

A www.ponter.hu oldalon meg van szabva, hogy mennyi ideig lehet a pontokat gyűjteni, és beváltani?

Figyelt kérdés
a www.ponter.hu oldalon meg van szabva,hogy mennyi ideig lehet a pontokat gyűjteni,és beváltani????
2010. máj. 7. 11:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

nincs megszabva.

Én elejétől fogva be vagyok regizve, van kemény 132 pontom...

2010. máj. 10. 15:05
 2/19 A kérdező kommentje:
jújj:S az nem sok:(
2010. máj. 11. 20:47
 3/19 anonim ***** válasza:

Szerintem átverés, mert már a fórum se jön be napok óta..

Nekik ebben az az üzlet, hogy csomóan olvassák a hírdetéseket, amikért ők elég szép pénzeket kaszíroznak. Gondolom, már összegyűlt, amennyire szükségük volt és most be is fejezték az oldalt. A napi nyereményekél is 2 név váltakozik a nyitóoldalon hetek(!!) óta. Néha még benézek a fórumra, ahol az admin csak ígérgeti az új oldalt, de már nagyon régóta ezt teszi, és még semmi sem történt. Én már átpártoltam ide ( [link] itt legalább nem 90évig kell gyűjteni egy laptopért.

előző válaszolód voltam

2010. jún. 27. 14:15
 4/19 A kérdező kommentje:
köszike a választ:) én fennt vagyok a ponteren,pontparkon,és a lockerz-en.remélem valamelyik nem átverés:):)
2010. jún. 27. 15:27
 5/19 anonim válasza:

Ponter.hu átverés!

A ponter.hu nem keverendő össze a pontergrouppal, ez két külön cég.

Változtattak a ponter.hu-n, eddíg csak úgy lehetett gyűjtögetni a kiszemelt ajándékra, most ha hirdetést akarsz olvasni, vagy a játékokhoz mennél megérdezi mire gyűjtenél. Gyanútlanul bejelölsz valamit, aminél látható mennyi pont kell hozzá, és alatta meg van adva egy bizonyos mennyiségű nap. Pl. egy kávéföző 40 ezer pont, 38 nap. Miután kiválasztottad, csak azután írja ki, hogy 38 napod van arra hogy összegyűjtsd rá a pontokat. Arról semmi, hogy mi lesz az addíg összeszedett pontjaiddal ha nem sikerül. Több szempontból is kétséges az egész: nincs fórum, működés közben változtattak a pontgyűjtésen-beváltáson, úgy van kitalálva, hogy szinte esélyed sincs ajándékra. Az arányok sem stimmelnek: fényképező 40e pont/40 nap , pendrive 30e pont/60 nap. Egymagad kb 80-120 pontot tudsz egy nap alatt összeszedni, ehhez jönnek az aládregeltek töredékpontjai. Lehet számolgatni ,ez mire {nem} elég. Nyugodtan ott lehet hagyni az oldalt, nem fognak felháborodni, mert kerestél nekik elég pénzt, ingyen.

2010. szept. 21. 16:12
 6/19 anonim válasza:
Én játszok ponteren.. Akár 1000 pontot is össze lehet hozni 1 nap alatt.. Hogy átverés-e azt nem tudom..
2010. szept. 23. 16:31
 7/19 anonim válasza:
Hogy lehet 1000 pontot csinálni egy nap:)?
2010. szept. 27. 21:36
 8/19 anonim válasza:
én egy nap alatt 100ezer, igen, százezer pontot is meg tudok csinálni : )
2010. szept. 28. 19:31
 9/19 anonim válasza:

de amúgy igen, meg van szabva, hogy meddig lehet gyűjteni a pontokat. ha bemész a katalógusba, ott van a termékek neve alatt, hogy x pont, és hogy hány napod van rá összegyűjteni azt az összeget.

előző voltam : ) [aki a százezreset írta]

2010. szept. 28. 19:32
 10/19 anonim válasza:
Sem az 1000-es sem a 100 ezres nem válaszolt, hogyan csinál naponta ennyit. Nem is tud válaszolni, mert ez lehetetlen.
2010. okt. 15. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!