Amióta felraktam a gépemre az Ardamax Keyloggert, időnként miért nem akar kikapcsolni amikor rákattintok a leállitásra?
Rákattintok és kiirja, hogy kijelentkezés, meg el is kezdi a folyamatot, de aztán visszadobja a kezdőképernyőt és semmi. Ezt 10 böl 2-3 alkalommal szokta csinálni körűlbelűl.
Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy ujrainditom (azt ilyenkor is rendesen csinálja) és az ujrainditás után pedig rendesen lekapcsol.
Ezt egyértelműen azóta vettem észre amióta feltelepitettem a gépemre az Ardamax Keylogger nevű programot.
Az install után először nem crack-eltem és akkor amikor le akartam kapcsolni (de ezt nem néha hanem minden alkalommal), akkor kiirta, hogy a számitógép keylogger megfigyelése alatt áll és hiába okéztam le az ablakot nem lehetett lekapcsolni csak ha hosszan nyomtam a felkapcsoló gombot.
A keylogger rendesen fut, beraktam a virusirtóm kivételei közé szóval az nem bit bezavarni...
Esetleg valami ötlet?
Mert nem telepítünk önszántunkból vírusokat a gépünkre.
Azért nem áll le, mert a vírus szeretné hogy tovább menjen a gépeden.
Most már csak teljes gép újratelepítése marad, nem tudni milyen mélyen ásta be magát.
És SOHA! Ne telepíts szándékosan vírust, mert annak mindig vannak következményei!
Tényleg nem értelek. Ha most hallottál volna ezekről, akkor azt mondom hogy oké. De az írásodból kiderül hogy tudod mi az a Crack, meg hasonlók.
Majd ártatlan bárány szemekkel megkérdezed, hogy mi lehet a baj. Ráadásul meg is nevezed a keyloggert. :)
nagyon kamuszagú a kérdés.
2#
Nem értem miért lenne kamu kérdes.
Meg miért lenne vírus a keylogger? Azért találták ki, hogy le tudjuk ellenőrizni mi folyik a számitógépünkön. Peldául, ha a gyerekünket szeretnénk szemmel tartani, hogy milyen oldalakom barangol a neten, de 1001 más oka is lehet neki.
Aprócska bökkenő, hogy a keylogger az a fajta huncutság, amiről alapjáraton sincs lövésed se, hogy mit csinál. Különösképpen ha törött verziót használsz. Azon nem gondolkodtál még el, miért hívják fel a figyelmet a crack leírásokban, hogy "a használata előtt kapcsold ki a vírusirtót, de úgyis csak a false pozitive a riasztás" (igen, emellett valóban van sok "jóindulatú" kulcsgenerátor)
Én mindig olyan jókat derülök a sok öntudatos mókuskán, akik kiakadnak, hogy a telefonos appok mihez kérnek engedélyt. De hogy a pc-re feltett törött programok hogy pakolják ki az életülk minden részletét, az már az ingerküszöb alatt marad :))
4#
Nyilván van igazság abban amit mondasz.
Arrol a torrent oldalrol ahonnan en töltöttem ezt a programot, pozitiv hozzászólásokat olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!