Hogyan érem el azt higy feltöltésnél a kép minősége ne romoljon?
Az az alaphelyzet hogy van egy google-ről mentett kép amire szöveget szerkesztettem ps-be. A programban tű éles és ha feltöltöm a weblapra (slide-nak) akkor nagyon sokat romlik. Oda egyébként túl nagy méretű képet nem tölthetek mert soha nem jön be az oldal.
Mi tévő legyek?
Előre is köszi! :)
Értem a kérdésed lényegét, és szerintem te is.
Kérdésedben benne rejlik a válasz.
"Oda egyébként túl nagy méretű képet nem tölthetek"
Ha Photoshoppal foglalkozol, akkor ez egy sokat sejtető mondat lehet(ne).
Igen, lehetne ez a válasz de nem. Ugyanis nem nagy méretü.
Ha profi lennék nem tettem volna fel a kérdést.
Én kérek elnézést.
Töltsd oda, ami enged png-t feltölteni és úgy is hagyja, nem konvertálja jpg-be.
pl. google drive, dropbox, ilyenek...
Én feltölteném úgy, hogy lerontsa a képet feltöltés után. Ezt követően megnézném, hová menti el. Ftp-n kikeresed, majd felülírod a következőképpen elkészített képeddel::
Photoshop->Fájl->Parancsfájlok->Képfeldolgozó megnyitása után tallózd be a feltöltendő képed. Válaszd ki, hová mentse le a gépeden. A hármas "fájltípus" menüpontban pipáld be, hogy JPEG formátumban mentse és a minőséget állítsd 5 -re (ezzel gyakorolhatsz is). Ami fontos még itt: legyen bepipálva ez is-> "Profil konvertálása sRGB-re". Ezután nyomd meg a Futtatás-t.
Na ezzel az elkészített képpel írd felül, a "programod" által "lebutított" képet a tárhelyeden.
Figyelem!
A photoshopban készített képed neve ugyanaz legyen, amit felül akarsz írni! Különben a "programod" nem fogja találni!
Remélem, segített írásom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!