Miért nem érem el az FTP kapcsolatomat Totál Commanderrel?
Figyelt kérdés
Van egy FTP kapcsolatom és eddig ment is jól tudtam adatokat feltölteni de nem rég frissítettük a gépet és azóta nem működik az FTP.Pontosabban fel tudok rá csatlakozni és még fel is tudok rá tölteni adatokat de valamiért nem olvassa be azt amit feltöltöttem rá.Hiába állítgatom a beállításokat de semmi.Valaki kérem segítsen.2015. nov. 12. 12:43
1/5 anonim válasza:
A fajl nevekben vannak magyar karakterek bagy egyeb furcsak karakterek?
Ha feltolteni tudod, akkor le is tudod tolteni?
Lehet nem is a FTP a baj, hanem a szamba amivel leolvasod? Mit ertesz azon hogy "nem olvassa be azt amit feltöltöttem" ?
2/5 A kérdező kommentje:
Vannak ugye az adatok amiket fel rakok (egyszerű fájlok) és ezeket fel tudom tölteni de amikor használatuk kellene akkor már nem csinálnak semmit se.Amugy samp forceit-ről van szó az egy szerver futtató.
2015. nov. 12. 14:42
3/5 anonim válasza:
Ja ertem, tehat az interneten van a szerver. Es nem kerdezted meg toluk is hogy mi a gubanc ?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert gondolom hogy az én gépem vacakol mivel mostig tökéletesen működött a cucc de most valamiért nem megy.Más felhasználóknak akiknek van ugyanehez az oladlhoz ftp azoknak viszont megy szóval 100%-ék hogy a gép álítódott el vagy lehet csak az ftp-n belül valami de sajnos nem tudom hogy mi lehet az.
2015. nov. 13. 16:39
5/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott!Valamiért kis betűvel töltötte fel azt a cuccot amit mostig naggyal (nem tudom miért) de amikor átírtam azt a sort kis betűvel ami szükséges ahhoz hogy betöltse a fájlomat azután már jó lett.Köszönöm azért a válaszokat.
2015. nov. 13. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!