Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem érem el az FTP...

Miért nem érem el az FTP kapcsolatomat Totál Commanderrel?

Figyelt kérdés
Van egy FTP kapcsolatom és eddig ment is jól tudtam adatokat feltölteni de nem rég frissítettük a gépet és azóta nem működik az FTP.Pontosabban fel tudok rá csatlakozni és még fel is tudok rá tölteni adatokat de valamiért nem olvassa be azt amit feltöltöttem rá.Hiába állítgatom a beállításokat de semmi.Valaki kérem segítsen.

2015. nov. 12. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

A fajl nevekben vannak magyar karakterek bagy egyeb furcsak karakterek?

Ha feltolteni tudod, akkor le is tudod tolteni?

Lehet nem is a FTP a baj, hanem a szamba amivel leolvasod? Mit ertesz azon hogy "nem olvassa be azt amit feltöltöttem" ?

2015. nov. 12. 13:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Vannak ugye az adatok amiket fel rakok (egyszerű fájlok) és ezeket fel tudom tölteni de amikor használatuk kellene akkor már nem csinálnak semmit se.Amugy samp forceit-ről van szó az egy szerver futtató.
2015. nov. 12. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja ertem, tehat az interneten van a szerver. Es nem kerdezted meg toluk is hogy mi a gubanc ?
2015. nov. 13. 07:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert gondolom hogy az én gépem vacakol mivel mostig tökéletesen működött a cucc de most valamiért nem megy.Más felhasználóknak akiknek van ugyanehez az oladlhoz ftp azoknak viszont megy szóval 100%-ék hogy a gép álítódott el vagy lehet csak az ftp-n belül valami de sajnos nem tudom hogy mi lehet az.
2015. nov. 13. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott!Valamiért kis betűvel töltötte fel azt a cuccot amit mostig naggyal (nem tudom miért) de amikor átírtam azt a sort kis betűvel ami szükséges ahhoz hogy betöltse a fájlomat azután már jó lett.Köszönöm azért a válaszokat.
2015. nov. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!