Hogy lehet két gép között az adatokat szinkronizálni pendrive segítségével?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy van két gép (otthon, kolesz) eddig minden adatomat ROBOCOPY segítségével tükröztem egy hordozható HDD-re és ezt otthon és a koleszben is megtettem. Most kellene egy megoldás, ami nem az összes adat cipelésével jár, csak a változásokat ismerné fel és tudnám átvinni.
Valami olyanra gondoltam, hogy a gépről csinálnék egy listát, és ami ahhoz képest változott azt figyelné. Fontos, hogy nem csak fájlok jönnek létre, hanem bizonyosokat átnevezek, vagy átmozgatok máshova. Jó lenne ha az otthoniban ez nem okozna duplikációkat!
2017. jan. 30. 09:37
1/2 coopper válasza:
Szia.
Szerintem "xcopy"-val meg tudod oldani, nézd meg ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__8..
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!