Pendrive-ra tudok op rendszert telepíteni?
Lehet
Linuxot annyi ratelepíteni hogy egy pendrivera vagy egy lemezre kiirod a telepítő tudom és a telepítésnél ki lehet választani a pendrivera amire telepíteni akarod
Ha feltelepítette akkor már csak annyi a dolgod hogy újraindítod a gépet és az usb Boot opciót választod
2: Mert ugye a winchesternek van.:D
Egyébként ahogy a többiek mondják. Linuxot már én is tettem stick-re, több félét is. Olvastam hogy Windows installt is lehet, de azt még nem láttam.
Szia.
Hiren's Boot CD-n van egy működő mini windows XP : [link]
Illetve van egy Angol nyelvű Live windows 7 is : [link]
Mindkét esetben a hátrány az, hogy csak a rendszerbe integrált programokat tudod használni (telepiteni tudsz ugyan - bizonyos korlátozásokkal - de az csak az ujrainditásig lesz működőképes - ezt a korlátot valamilyen szinten meg tudod kerülni a portable programokkal)
Sok sikert.
üdv.
Persze, a kernel számára ugyan olyan block device mint egy hdd vagy ssd, semmi különbség nincs a telepítésben.
A sebesség és a tartósság más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!