Valaki kérem segítsen! Kék halál problémám van. Észre vettem hogy az alaplai vga driver nélkül, fut szépen. Mi lehet a baj?
Probáltam driver geniust, iobit driver booster, amd gyári oldalról , windows update, és nem óldódik meg.
Win 7 64-bit op rendszerem van,ATI HD RADEON 4250 (integrált) a vga.
80%-ban a driverek okozzák a kékhalált. Így találhatod meg a hiba okát.
Kikapcsolod az automatikus újraindítást, leolvasod a kódot és beirod a Google keresőjébe.
Driverek nem okoznak kékhalált, az az eszközök normális működéséért felelnek. Max akkor okozhat, ha nem gyártótól való.
Szerintem a windows hibás, csinálj automata rendszer javítást, ha nem lett jó, szintén rendszer javítás chkdsk /f /r paranccsal.
Szerinted sem a driver okozza?! Nagy százalékban igen.
"Ügyeljünk rá, hogy ne maradjon ismeretlen vagy sárga felkiáltójellel jelölt eszköz az eszközkezelőben. Mindig a legfrissebb verziójú drivereket tegyük fel, és tartsuk is őket naprakészen. Új driver telepítése előtt távolítsuk el a régit"
Nekem nem kell megmagyarázni a hülyeséget.
"Probáltam driver geniust, iobit driver booster"
<<< ennyi bőven elég, mindent amit lehetett össze kavartál.
Teljes reinstall, és csak a gyártó oldaláról tölts le drivert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!