Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » IObit driver booster utani...

IObit driver booster utani hiba (? ) boveben lent

Figyelt kérdés
driver booster 4-et hasznaltam, oltari nagy hiba volt, tudom. Hasznalst utan ot percre ra windows tiznel bedobta azt a szomoru szmajlis kek kepernyot, gondolom a kekhalalt. Leallasi kod: ATTEMPT TO WRITE READONLY MEMORY. Win 10, 64 bites rendszer. Neha beenged a gepbe, es ez a driver booster csinal egy visszaallitasi pontot elmeletileg, de sajnos letoroltem, hirtelen dontes volt :/ mit kene csinalnom? Nagyon ideges vagyok, penzem jelenleg nincs arra, hogy eldobjam szervizbe. Elnezest a helyesirasi hibakert, csak telefonrol tudok irni.

2016. nov. 9. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Amikor beenged, mentsd le a fontos adataid (vagy használj live rendszert erre a célra pendrive-ról), aztán telepítsd újra a rendszert tisztán (format + install).

Utána pedig felejtsd el az ilyen programokat. Először is hagyd a Windows-nak, hogy letöltse amit tud, aztán tedd fel azokat a drivereket a gyártó honlapjáról, amit a Win kihagyott.

2016. nov. 9. 14:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a valaszt, igazabolaz a helyzet hogy nagyon nem ertek en az ilyen dolgokhoz, a pendriveom pedig nem is fer el annyi adat, stb. Ujratelepitest max ismerosom tudna elintezni, ugy hogy ja. Azert hasznaltam egyebkent mert a hangkartya drivert kellett volna frissitenem, de volt vagy negy, es nem tudtam jelenleg melyiket is hasznalom, es olvastam, hogy ez a program felismeri, es frissiti, ezaltal nem tolt le rosszat. Ha megjavul majd a gepem, soha a budos eletbe nem fogok ilyesmit csinalni megint

Koszi a valaszodat! :)

2016. nov. 9. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért egy rendszer alaphelyzetbe állítást próbálhatsz mint tipp. [link]
2016. nov. 9. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Fájlok megtartásával.

2016. nov. 9. 16:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Attol felek, hogy mikozben telepitenem ujra, kekhalalt kap. Vagy ilyen nincs? Nem tudom. Illetve hogy ez minden egyes mappat kitorol? Tehat ha van d meg c meghajto, akkor onnan minden egyes dolgot? Koszonom szepen a valaszokat :)
2016. nov. 9. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor az első válaszoló ajánlását csinálnám. Van C és D partíciód, adataid a D-n vannak? Akkor nagy vesztenivalód nincs, megpróbálhatod.
2016. nov. 9. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Inkabb rabizom a szakertokre, nem akarok nagyobb gazt csinalni.
2016. nov. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!