Miért nem lehet telepíteni az új office csomagot? Hol lehet a másik maradványa?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy amikor telepíteni akarok egy új csomagot, akkor azt írja ki a gépem: [link]
pedig az azelőtti verziót már letöröltem, nem is lelem a gépen sehol.
2017. jan. 22. 10:52
1/11 anonim válasza:
Vezérlőpult -> Programok és szolg. -> Office Pro Plus
2/11 DjImipapa válasza:
Nameg programdata, regisztry, stb.... MINDEN programot revouninstallerrel kéne....:) az leszedi!
4/11 A kérdező kommentje:
az utolsó 2 kommentnél nem értettem mit is kellene csinálnom, az elsőt pedig hiába próbáltam, már nincs meg ott :/ eltudnátok pontosan magyarázni, hogy csináljam?
2017. jan. 22. 19:05
5/11 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a Revo Uninstaller program minden maradványt is leszed a gépről az uninstall után.
Pl.:
6/11 A kérdező kommentje:
sajnos még így se hozza ki a maradványait :(
2017. jan. 22. 21:14
7/11 anonim válasza:
Itt az Advanced módot állítottad be? Az e legteljesebb keresés.
8/11 A kérdező kommentje:
nem hozott ki ilyen beállítást, hogy jutok el odáig? Nekem egy olyan ablak jelenik meg ahol a programaim vannak, és ha rákeresek az office 2010-re akkor nincs találat :(
2017. jan. 25. 22:34
9/11 anonim válasza:
Csak simán törölted az előzőt, ezért nem találja a Revo. Marad a kézi eltávolítás, ezt csináld végig:
10/11 anonim válasza:
Ja, és értelemszerűen csak azokat a lépéseket, amik a Te OS-edre és Office-odra vonatkoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!