Hogyan cserélhetném le az Androidot Ubuntu (vagy másik) Linuxra? Hogyan lehet telepíteni?
Meguntam az androidot , megpróbálnék mobilon valamelyik linux disztrót.
De hol találnék részletes leírást arról hogy telepíthetném egy Lg optimus l2-re ?
Létezik Ubuntu tabletre, de csak a saját tabletjére. Egyéb megoldások is terjengnek a neten, de ahányféle teló és tablet van, annyiféle driver nincs hozzá, szóval szenvedős lesz. Én nem javaslom erőltetni. (Bár én is örülnék neki.)
Keress rá, pl: Ubuntu on ARM
minek akarsz linuxot? Semmit se tudsz majd rajta kb csinálni XDD
Google: Lg optimus l2 for linux room
és keresgélj még... vagy esetleg simán Lg optimus l2 room
stb... de sztem erre pont nincs:D
Samsung Galaxy S3-ra viszont van. De az úgy se lesz jó erre. Másik telefon roomjával ne nagyon próbálkozz mert hazavágod vele a telót akkor darabjaiért fogod tudni csak eladni. és az is csak ilyenek mint pl a kijelző stb.
desktopon mindent tudok rajta amit akarok{:
de sajnos én is úgy látom lg optimusra nincs....
Viszont van még egy okostelefonom , csak az meg régi: samsung galaxy y android 2.3-mal. Itt főleg az elvault android verzió miatt cserélném le
De legalább ha az androidot lehetne frissíteni , de azt sem engedi.
galaxy y lehet nem bírná el a legújabb androidot , de az lg optimus l7 biztosan... persze a rendszerfrissítés részlegnél soha nem jelez frissítést
desktopon is talán max egy firefoxod lenne azt cs...
XD
szóval maradj az androidnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!