Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pcmel olyan probléma van hogy...

Pcmel olyan probléma van hogy dolgozom vele total com ban vagy sajátgépben vagy bármi, megnyitok egy lapot bezárom meg akarok nyitni vmi másikat bármit egyszerűen mintha lefagyna 20-30 másodpercig semmit nem csinál és utána megint újra dolgozik!?

Figyelt kérdés
gép:cpu amdfx6300?Ram:8gb ddr3 1600mhz,vga sapphire r9 270x,Meghajtó: 120gb amd ssd,és 1tb toshiba hdd, Lap:gigabite 870a ds3p táp colink 550w oprendszer win7 pro. frissen telepítve!

2017. jan. 19. 18:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat h ilyen értetlen vagyok de ugye leszedtem amit mondtál,kipipáltam a windowsomnak megfelelő négyzetet,letölt elég sok mindent,most akkor mit is kell telepítsek a letöltött dolgok közűl v mit csináljak h ez a lefagyásos v miféle hiba ne legyen?
2017. jan. 20. 01:20
 12/15 A kérdező kommentje:
kipipáltam a win.nek megfelelő x64 jelölőnégyzetet,tölti lefele a dolgokat,elég sok mindent,na ha ez megvan letöltötte őket akk melyiket telepítsem v mit csináljak h ez a lefagyásos probléma esetleg megszűnjön mert még mindig nem értem h ez miért jó mer a frissítéseket a win.update is letölti??
2017. jan. 20. 01:23
 13/15 coopper ***** válasza:

A lefagyásos problémához az első linket küldtem, a második link csak akkor kell ha szeretnéd frissiteni a windowszodat, ha nem akkor nem kell semmit sem tenni, ha frissiteni szeretnéd akkor a wsusoffline\client\w61\glb\ mappában lévő öszzes MSU kiterjesztésű fájlt futtasd manuálisan.

Ha nem szeretnéd kikapcsolni a windows updatét akkor nézd meg ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__8..

És a letöltött frissitések közül futtasd a megadotakat, #10-es hozzászólás :

"

Nem. nem mindegy a sorrend.

01 Update for Windows 7 (KB3020369)

02 Update for Windows 7 (KB3125574)

03 Update for Windows 7 (KB3172605)

Bár csak az 1, és a 3 fontos de így biztos működni fog ha mind a hármat felrakod.

A menet egyszerű, letölt mind a hármat, net kilő, update letilt, telepít egyesével, mindegyik után újra indít, net vissza, frissítés bekapcs, és már örülhetsz is.

"

2017. jan. 20. 09:02
 14/15 A kérdező kommentje:
ok itt a végén írod h net vissza frissítés bekapcs,milyen frissítés bekapcs? a win.updatejé?
2017. jan. 20. 12:04
 15/15 coopper ***** válasza:
Azt nem én irtam, én csak idéztem, de igen, a winupdate bekapcsolása.
2017. jan. 20. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!