A problémám az, hogy az ETS2-be raktam egy modot és ha aktiválom, utána ha kilépek a modkezelőből és vissza be, már nincs aktiválva. Ez ugyanígy van fordítva is, tehát ha egy modot deaktiválni akarok, később megint aktív lesz. Mi erre a megoldás?
Figyelt kérdés
Az ETS2-t a Steam-ről vettem.
Az ETS2 legfrisseb verzióját futtatom (v1.20)
A modok mind kompatibilisek.
2015. szept. 8. 23:03
1/4 anonim válasza:
Az új modkezelőben a modok képire kell kattintanod a bal oladlon, majd a kis jobbra nyílra, hogy aktiváld, és bekerüljön a jobb oldali listába. Ha ez meg van akkor rámész, hogy módosítások megerősítése (nem ESC-el lépsz vissza) és kész vagy. Deaktiválni ugyanígy, csak a jobb oldali listából a balra nyíllal távolítod el. Így működnie kell. Azok az aktív modok amik a jobb oldali listában szerepelnek. Az egy más kérdés hogy játékon belül működnek-e, ez a modoktól függ hogy nem gagyik.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam mindent ahogy te leírtad és nem ESC-el lépek ki hiszen akkor kírja hogy biztosan kiakarok-e lépni mert különben minden változtatás elvész.
2015. szept. 9. 14:27
3/4 anonim válasza:
Akkor viszont a modokkal lehet a baj. próbáld ki hogy egyenként aktiválod őket, és nézd meg, melyik az ami önmagában működik, és melyik nem. Esetleg egy listát is írhatnál linkekkel hogy milyen modokat próbálsz beletenni.
4/4 A kérdező kommentje:
egyébként nem tudom, de lehet hogy esetleg a world of trucks-hoz való csatlakozástól függ, mert az első profilom ahol nem akar aktív maradni a mod, ott csatlakozva vagyok a world of trucks-hoz. Viszont ma csináltam még egy profilt ami nincs csatlakozva a world of trucks-hoz, és ott működik a mod.
2015. szept. 9. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!