Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell megoldani ezt?...

Hogyan kell megoldani ezt? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ugye weboldalaknál van ez a Recaptcha kód, ahol szavakat kell beírni. Én használok egy oldalt, ahol regisztráláshoz egy ilyen Recaptcha kódot kell megadni. Régen sikerült is beregisztrálnom, de most már nem engedi a Recaptcha. Azt írja, hibás antispam kód. Itt is van egy link egy képhez, miket próbáltam meg beírni. Egyiket sem fogadta el. Nézzétek meg a képeket! Mit csinálok rosszul? Hogyan kell helyesen megadni?

Linkek:

1. fajta próbálkozás: [link]

2. fajta próbálkozás: [link]

3. fajta próbálkozás: [link]

4. fajta próbálkozás: [link]

5. fajta próbálkozás: [link]

6. fajta próbálkozás: [link]

2017. jan. 13. 20:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs, több kép van! :)
2017. jan. 13. 20:52
 2/7 DjImipapa ***** válasza:
Weboldal?😃 csak úgy lehet próbálni....linkeld!
2017. jan. 13. 20:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Ok, várj
2017. jan. 13. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:
2017. jan. 13. 20:58
 5/7 A kérdező kommentje:
MÁR SIKERÜLT! Csak az első szót kell megadni, csupa kisbetűvel! Igaz, az sem mindig sikerült..... De végre ment!
2017. jan. 13. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettőt kellett, de visszadobálta, nem néztem, hogy fentebb kevés betűt adtam meg jelszónak. Aztán utána már egyből dobta, hogy rendben. De most ezzel mit kezdjek? :D
2017. jan. 13. 22:25
 7/7 DjImipapa ***** válasza:
Örülök neki...általában a felhasználó hibázik, ritkábban a webfelület....:)
2017. jan. 14. 07:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!