Hogyan tudok a 32-bites win10-ből 64-eset csinálni?
Egy fiamnak frissen vásárolt játék csak a 64 bites gépen indul, ezért lenne szükség a dologra.
Nem vagyok egy informatikus zseni, de ha valaki elmagyarázza nekem picit szájbarágósan, lépésről lépésre a folyamatot, úgy, hogy nem csupán informatikai szakzsargont használ (pl. szaniterhigiéniai szakmenedzser-asszisztens helyett simán használja csak a WC-pucolót), akkor biztos sikerülne.
Van 4 giga memóriám, és 64 bit kompatibilis a gépem. Azt mondták ezek nélkül meg se próbáljam, de így megoldható a szitu.
Nem,más a memóriacímezése amit csak tiszta telepítéssel lehet megoldani.
Elnézést, rosszul írtam ki a kérdést!
Én már alapból az újratelepítésre gondoltam, utánaolvastam annyit hogy tudjam, nem lehet csodaszerrel átalakítani 32 bitesről 64-re. :) Viszont én még soha nem raktam újra gépet, szóval ebben kérnék segítséget, mert félek hogy elcseszerintek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!