Mit modellezzek? Ötletek?
Figyelt kérdés
Van egy játék amibe modellezni szeretnék valamit, valamien egyszerű épületre gondoltam. Pl katonai támaszpont, templom, stb. Könyvtár. De nem tudom mit modellezzek. Kezdő vagyok.2010. máj. 3. 15:32
1/2 anonim válasza:
ömm milyen játék? te készíted azt is? megnézhetem? :P
Szerintem kezd egy egyszerű tömbházzal, egy nagy téglalap és rá ablakok. Majd erkélyek stb.
Ez a legegyszerűbb.
Ezután esetleg megpróbálkozhatsz egy házzal, de legyen rajta csatorna, kémény, eresz stb.
Ezután jöhet a templom is.
Ha a belsejére is szükséged van, akkor kicsit nehezebb lemodellezni mindet, akkor a házzal kezdd. :)
Próbáld meg előbb lerajzolni, megtervezni, mielőtt elkészíted. Nem nagyon értek a modellezéshez, egyszer próbáltam, és nem nekem való, de ha előbb megtervezed, az nem csak modelezésnél segít a dolgodon, hanem minden másnál is.
2/2 A kérdező kommentje:
www.stickman.hu
A játékot nem én készítem
Ilyen stílusú modell kellene. :)
2010. máj. 3. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!