SOS! Milyen programmal készítik azokat a gyönyörűséges fanartokat?
Az a helyzet, hogy crossover fanfichez (borítóképnek és illusztrációnak) kellene nekem olyan festő/rajzoló/művész program, amivel ilyesmi minőségű (értsd: valósághű festett) képet lehetne készíteni [ [link] egy meglehetősen érdekes frizurájú manga-karakterről, és egy furcsa ábrázatú telenovella-szereplőről.
És mondjuk jó lenne, ha ingyen volna, és működne Windows XP-n.
Tudom, hogy buta vagyok, de sürgősen kéne, és halványlila gőzöm sincs erről a dologról.
Ha valaki tudna segíteni, annak irtóra örülnék, és nagyon-nagyon megköszönném!
dézem:"Tudom, hogy buta vagyok, de sürgősen kéne"....
Nem elsősorban erről van szó, szerintem, inkább arról, hogy olyat keresel, ami nincs.... mármint pikkpakk ingyen tudás nélkül dolgozó program...:( Nem kevés idő-munka-ötlet, és hozzáértés nélkül semmi esélyed.:(
Ezeket grafitceruzával rajzolják meg, majd a beszkennelt képet színezik ki különböző programokkal. Ilyen program például az Adobe Illustartor, de hidd el, egyik pillanatról a másikra nem fogod tudni használni.
Hónapokat kell belefektetned, hogy elsajátítsd, akkor már alkothatsz ilyenek, feltéve, ha megvan a rajztudásod ahhoz, hogy elkészítsd az említett grafitceruzás rajzot.
Innen tanulhatsz papíron rajzolni (amennyiben nem tudsz): https://www.youtube.com/user/markcrilley
Adobe Illustrator-hoz nem ismerek konkrét csatornákat, de rengeteg van.
Rajzolni tudok, csak szkennerem nincs. :(
Azt hittem, hogy csak számítógépen is meg lehet csinálni.
Látom, életedben nem használtál még Illustratort.
Pontosan erre a célra lett kifejlesztve, az egyik legkiválóbb program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!