Az gáz, ha anime fanartokat rajzolok le?
Figyelt kérdés
(Nem akarok nagyképűnek tűnni, de azért nem kezdő rajzok, amiket rajzolok, ha értitek..)2016. dec. 16. 19:59
1/11 anonim válasza:
Nem.Azt rajzolsz amit szeretsz.
2/11 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert 15/L vagyok, és mások ha látnák nem szólnák - e le őket.. hogy ciki ilyen korban ilyen rajzokat készíteni..
2016. dec. 16. 20:07
3/11 anonim válasza:
De,sajnos az animéséket mindig leszólják.Szóval inkább csak névtelenül mutogasd rajzaid.
4/11 anonim válasza:
Csak azért tartják cikinek, mert azt se tudják mi az nem láttak még ilyet. Pókembert rajzolnál az nem lenne fura az biztos oké lenne.
5/11 anonim válasza:
Ha egyedül vagy vele az osztályodba én nem nagyon mutogatnám. Max rajztárnak. Adott régen 5öst asszem, de akkor mindenki Dragon Ball-zedet nézett fiúk közül.
6/11 anonim válasza:
Max rajztárnak = rajztanárnak javítás.
7/11 A kérdező kommentje:
2016. dec. 17. 11:39
8/11 anonim válasza:
Ezek tök királyak.Szerintem vidd be,de csak a megfelelő embereknek mutasd meg.
9/11 anonim válasza:
Ha ők kérték vidd be, nagy gond nem lehet belőle, de csak azoknak mutasd meg akik kérték.
10/11 anonim válasza:
3-4 nagyon tetszik a szoba falra is kitenném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!