Miért nem tudom telepíteni az Adobe Flash Player 24. 0. 0.186-os verzióját?
Az összes feltételt átolvastam az Adobe honlapján, minden megfelel az ott leírottaknak, mégsem telepíti a programot. Íme, mi történik: Letöltöm a Flash Player-t, bezárom az összes többi alkalmazást (böngészőket is beleértve), majd megnyitom a fájlt, erre közli (a telepítés nem történt meg, konkrétan átugrotta), hogy egy régebbi verzióját használom a Flash Player-nek, és a 'Finish' gombra kattintva tudom frissíteni. A gombra való kattintás után megnyitja az alapértelmezett böngészőt és az Adobe Flash Player letöltő oldalát nyitja meg (ahonnan telepítettem ezt a fájlt is), és bezárja, majd hirtelen véglegesen törli a már telepített fájlt (nem a kukába rakja, csak szimplán kitörli). Miután újra letöltöm, ugyanezen a folyamaton megy keresztül, a telepítést kihagyja, a telepítőt kitörli, és marad a mostani Flash Player verzió.
Tudna valaki segíteni, kérem? Nem értem, mi ennek az egésznek az értelme, semmit sem hagytam ki a most leírtakból, és minden (az Adobe által közölt) feltátelnek megfelel minden. Szóval nem értem, mi a probléma.
Első lépés: töröld a régebbit.
Kettő: kizárólag Mozilla Firefox böngészővel lehet letölteni. (Google Chrome-al NEM).
Három: töltsd le a www.adobe.hu oldalról, de ha nem ellenek a hozzá tartozó vírusirtókat, a jelet vedd ki előlük.
Négy Asztalra töltsd le!
Öt: telepítsd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!