Hogyan kell telepíteni az adobe flash playert?
Amikor először kiírta a firefox, hogy frissíteni kell, csak simán letöltöttem, de nem indult el. Többszöri próbálkozás után próbáltam úgy, hogy kiléptem a böngészőből, úgy sem sikerült. Próbáltam kikacsolt vírusvédelemmel, szintén sikertelen. Letöltöttem az offline telepítőt, azzal sem sikerült. Töröltem mindent a C:\Windows\system32\Macromed\Flash mappából, újraindítottam a gépet, de még mindig ugyan az a probléma: a telepítő el sem indul.
Google chrome-ot nem akarok telepíteni mert nagyon leterheli a gépet. Van még valami amit nem csináltam meg?
Használj Chrome, először utáltam, de most már kezdem megszokni, pedig én is vérbeli mozzillás voltam.
Egyébként nem tudom mi lehet a baj.
Mint ahogy írtam, nem szeretném telepíteni, mert leterheli a gépet. Sokkal lassabb a gépemen a chrome mivel sokkal nagyobb a memória igénye. Akadozik, lassan tölt be. Próbáltam már Mindkettővel betöltöttem ugyanazt az oldalt. A chrome 2x annyi memóriát foglalt mint a firefox, ráadásul lassabban, akadozva ment.
Használnám, nem vagyok márkabúza, mindig a jobb teljesítményt, minőséget nézem, nem a nevet, de sajnos az átállás a chrome-ra nem opció :)
Hosszas böngészés után találtam régebbi verzióhoz normál telepítőt azzal sikerült telepíteni.
Gondoltam megosztom, hátha segít másnak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!