Miért a c meghajtóra akarja telepíteni a gépem a programot, mikor nem is arra van mentve?
Bocsi ha amúgy ez tök normális meg egyértelmű, nem vagyok egy számtech zseni :D
Fel szeretném telepíteni az adobe flash playert, le is töltöttem az E meghajtóra. Van is rajta rengeteg hely, mégis amikor telepíteném, akkor azt írja, hogy nincs elég hely a lemezen, ebből gondolom hogy a C-re telepítené, ami úgy van beállítva, hogy csak annyi hely legyen rajta, ami a windowsnak elég.
Lehet néhol kicsit értelmetlenül fogalmaztam, de azt hiszem sikerült vázolni a problémámat. Tudna valaki segíteni?
Igen, a Flash és más beépülőknek kötelezően rendszermappákba kell települniük.
A másik hogy ha máshova is telepítesz programon akkor a legnagyobb valószinűséggel a C: -re is tesz adatokat, minimum a Documentsandsettings mappába pl játékok a mentéseiket(documents) egyéb programbeállításokat (settings).
Egyszóval a helyfelszabadítás egy 20MB -os összetevőnél kezdődik. Egy partíción legalább 15% (inkább 25% ha nagyobb fájlok is vannak) szabad területnek kell legyen hogy ne lassuljon be teljesen, ill ne váljanak a programok használhatatlanná.
Szabadíts fel helyet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
(itt túlzó eljárások is vannak nem kell mind, registry-t ne piszkáld, ill xp rendszerre van ezt nem írtad, de az elmélet ugyan az!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!