Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MP3 Hangfaljlom van abból van...

Davyd9206 kérdése:

MP3 Hangfaljlom van abból van valamilyen mondon eszközel programmal szöveggé alkoson?

Figyelt kérdés

Angolul van,és beszélő fél nagyon gyorsan beszél.

Nehéz fordítani

2 órás hang anyag, de kb 15 percel vagyok kész szakmai anatomia a csontok felépítésről!! EZT AZOKNAK AKIK EGYBŐL LE HURROGNÁNAK, HOGY MIT KÉPZELEK ilyet szeretnék

2016. dec. 21. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak erre vonatkozó próbálkozások, de ez még nagyon gyerekcipőben jár. A szépen artikulált, tiszta angolsággal kiejtett hangot talán meg lehetne oldani, de így ne reménykedj !
2016. dec. 21. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
fordítóirodának hívják az ilyet. megkeresed őket, megegyeztek egy összegben, aztán pár nap múlva megkapod textben.
2016. dec. 21. 16:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Ipor Sircer: Egy kérdést tennék fel őnnek iskolába jár???

Mert én még egyetemista vagyok,és azért is van nekem ez angolol, mert evvel is tanulom a szakmai nyelvet

köszönöm szépen

2016. dec. 21. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem akarok gonosz lenni, de először a sztandard magyar nyelvet kéne. Majd utána az angolt. És majd utána a szakmai angolt.

Nem értem, mi a bajod a fordítóirodával, ha eleve egy programmal szeretnél kibújni a szövegértés nehézségei alól. Részedről mindegy, hogy ember végzi el azt a melót, amit te nem szándékozol vagy egy software.

2016. dec. 21. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!