Davyd9206 kérdése:
MP3 Hangfaljlom van abból van valamilyen mondon eszközel programmal szöveggé alkoson?
Figyelt kérdés
Angolul van,és beszélő fél nagyon gyorsan beszél.
Nehéz fordítani
2 órás hang anyag, de kb 15 percel vagyok kész szakmai anatomia a csontok felépítésről!! EZT AZOKNAK AKIK EGYBŐL LE HURROGNÁNAK, HOGY MIT KÉPZELEK ilyet szeretnék
2016. dec. 21. 15:53
1/4 anonim válasza:
Vannak erre vonatkozó próbálkozások, de ez még nagyon gyerekcipőben jár. A szépen artikulált, tiszta angolsággal kiejtett hangot talán meg lehetne oldani, de így ne reménykedj !
2/4 anonim válasza:
fordítóirodának hívják az ilyet. megkeresed őket, megegyeztek egy összegben, aztán pár nap múlva megkapod textben.
3/4 A kérdező kommentje:
Ipor Sircer: Egy kérdést tennék fel őnnek iskolába jár???
Mert én még egyetemista vagyok,és azért is van nekem ez angolol, mert evvel is tanulom a szakmai nyelvet
köszönöm szépen
2016. dec. 21. 16:14
4/4 anonim válasza:
Nem akarok gonosz lenni, de először a sztandard magyar nyelvet kéne. Majd utána az angolt. És majd utána a szakmai angolt.
Nem értem, mi a bajod a fordítóirodával, ha eleve egy programmal szeretnél kibújni a szövegértés nehézségei alól. Részedről mindegy, hogy ember végzi el azt a melót, amit te nem szándékozol vagy egy software.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!