Az infósok milyen programmal javitják a sérült képeket, hogy olyan drága? Mivel tudnám én magam előhozni a memóriakártyán elveszett képeim?
Egy adag képet kitöröltem a memóriakártyámról, hogy újak térjenek rá.
Aztán készitettem újakat, a fényképezőn szépen át is néztem. Ám amikor laptopba tettem, a régi képek ikonjai jelentek meg viszont mikor rákattintok nem nyitja meg, azt irja hibás a kép.
Sehol sincsenek az új képeim, pedig nagy szükségem lenne rájuk.
Elmentem ma egy ilyen helyre,ahol megcsinálnák, csak az a gond,hogy 100 eurótól kezdődnek az árak, annyim pedig nincs.
Mivel hozzák elő ezeket? Több ingyenes programot kipróbáltam már...
Nem kellenek a régi képeim, azért is töröltem.
Az újak kellenek, amiket a törlés után csináltam. A fényképezőn tök szépen visszaadta az összeset, mire beraktam a laptopba már a régi képek ikonjait mutatta, de nem nyitott meg semmit.
Mit csináljak?:((
Szerintem ennél a probléma sokkal egyszerűbb. Nekem is volt már olyan, hogy újjonnan készült kép nem jelent meg, meg a windows nem tudta közvetlenül plvasni, stb.
Tudni kéne hogy milyen eszközzel készültek a képek. Az eszközt kötötted rá a gépre, vagy a memóriakártyát dugtad be? Próbáltad már hogy egyszerűen átmásolod az egész mappát a gépre? Az eszközhöz nincs valamilyen program? Nekem a nikonomhoz volt ilyen, ami leszedegette a képeket a gépről.
Nikon d 5100-al készültek.
Bedugtam simán a laptopba.
Más programot nem használtam, pedig van cd- hozzá de nem használtam sosem, mivel idáig mindig megjelent a NIKON Feliratos mappa a Számitógépben és aztán bejött a memóriakártya tartalma és felmásoltam ami kell.
Most ugyanigy töröltem ki a régieket, majd nyitottam meg az újjakkal, de ahogy rákattintok az jön be hogy a képkereső nem tudja megnyitni vagy sérült a file(angolul)
Nem próbáltam még felmásolni, viszont már 2 laptopban is próbáltam megnyitni őket.
Már a fényképező sem olvassa őket ha viszsateszem, pedig először nagyon szépen megjelnitette a képeket, szerkeszthettem is rajuk. Ez azt jelenti hogy csak meg kell legyenek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!