Miért nem indul a windows?
Elején ezt adja ki: [link]
aztán a windows logonál megáll, kilép és újrakezdi a folyamatot. Rendszerjavítás már megvolt de elvileg nem tudja megoldani problémát. BIOS ilyen hewlett packard setup utilitys abba próbáltam boothelyet álltani de nem találtam.
gép: vettem imperiumtól ma, win7 proffesionnal.
(amd phenom 2 x4, 4gb ddr3 ram)
Alapesetben a Windows javítást meg sem próbáljuk, mert ami működött, azt is kinyírja.
Ha garanciára kaptad, akkor célszerű visszavinni, de gyanús, hogy ez simán valami cöpekedésbű adódó kontakthiba lehet. Ha nem garis, akkor leveszed/felnyitod a burkolatot, megmozgatod a memóriát, kábelt, ilyesmiket. Ha továbbra sem megy, ram modulok ki, kétszer ráfújsz, egyet visszateszel, indítasz. Ha megy, mehet vissza a másik. Ha megint nem megy, ugyanazt a ramot ki, az hibás.Úgy gondolom, a Windows (akármilyen szar is), A-ból B-be fizikailag átcipelve nem fog sérülni, tehát az újraindítás okafagyott, ha csak még az üzletben nem történt valami erőszaktevés.
Ui.: networkon nem is fog indulni, ha csak nincs valami pxe server (tftp-vel) a közelben. Ha odáig jut, hogy onnan próbálkozzon, akkor (a bios alapján) kihagyta/átugrotta a HDD-t, ami számodra nem jó hír, mert HDD hibára utal.
#8 végén
-újraindítás + újrarakás
bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!