Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul a windows?

Miért nem indul a windows?

Figyelt kérdés

Elején ezt adja ki: [link]

aztán a windows logonál megáll, kilép és újrakezdi a folyamatot. Rendszerjavítás már megvolt de elvileg nem tudja megoldani problémát. BIOS ilyen hewlett packard setup utilitys abba próbáltam boothelyet álltani de nem találtam.

gép: vettem imperiumtól ma, win7 proffesionnal.

(amd phenom 2 x4, 4gb ddr3 ram)

2016. dec. 20. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit nem találtál? A menüpontot? Vagy nem listázott boot eszközt?
2016. dec. 20. 16:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Semmilyen boot menüpontot.tessék egy kép biosrol :DD Vmiért 10 perce megint javít megvárom aztán küldök képet.
2016. dec. 20. 16:45
 3/10 DjImipapa ***** válasza:
Idézem:"vettem imperiumtól ma, win7 proffesionnal."! AZONNAL visszavinni....ennél jobbat nem lehet tenni, valamit alaposan elb....k a gépen!:)
2016. dec. 20. 16:54
 4/10 A kérdező kommentje:

bios: [link]

hibajelentés a windowstól: [link]

itt egy "bootos" [link]

network volt kiválasztva azon se, hard drive-on se müködik.

2016. dec. 20. 16:56
 5/10 A kérdező kommentje:
visszavihetem holnap, de gondoltam hátha itt is tud valaki segiteni :)
2016. dec. 20. 17:00
 6/10 DjImipapa ***** válasza:
Ha már eleve problémával kezdődik egy gép használata, nem érdemes vele variálni. Lehet, egy rendes win telepítés-driverek felpakolása megoldaná, de és ha nem? Azt mondhatják, gari ugrott!:) Nem érdemes.....
2016. dec. 20. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Windows újratelepítés nem fog garanciát bontani.
2016. dec. 20. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Alapesetben a Windows javítást meg sem próbáljuk, mert ami működött, azt is kinyírja.

Ha garanciára kaptad, akkor célszerű visszavinni, de gyanús, hogy ez simán valami cöpekedésbű adódó kontakthiba lehet. Ha nem garis, akkor leveszed/felnyitod a burkolatot, megmozgatod a memóriát, kábelt, ilyesmiket. Ha továbbra sem megy, ram modulok ki, kétszer ráfújsz, egyet visszateszel, indítasz. Ha megy, mehet vissza a másik. Ha megint nem megy, ugyanazt a ramot ki, az hibás.Úgy gondolom, a Windows (akármilyen szar is), A-ból B-be fizikailag átcipelve nem fog sérülni, tehát az újraindítás okafagyott, ha csak még az üzletben nem történt valami erőszaktevés.

Ui.: networkon nem is fog indulni, ha csak nincs valami pxe server (tftp-vel) a közelben. Ha odáig jut, hogy onnan próbálkozzon, akkor (a bios alapján) kihagyta/átugrotta a HDD-t, ami számodra nem jó hír, mert HDD hibára utal.

2016. dec. 20. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 végén

-újraindítás + újrarakás

bocsi!

2016. dec. 20. 18:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ink holnap visszaviszem.
2016. dec. 20. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.