Miert indul ujra hibauzenettel a gep?
DjImipapa
Akkor nekem biztosan véletlenül sikerült csak kalóz win7-et telepíteni. Hülyeséget ne írj le!
Fel lehet tenni bármilyen rendszert.
Nem a rendszer a gond főleg, hogyha még a partícionálást sem csinálja meg. Bootcamp nélkül is lehet telepíteni az csak egy egyszerűsítő lehetőség meg felrakja a drivereket. Amiket más módon is lehet telepíteni. De már régen telepítettem így nem emlékszem a részletekre. Nézz utána van egy rakás leírás.
A hozzáértők írják a hülyeséget, lehet, te sokkal okosabb vagy náluk...:) Ajánlom az utolsó mondat értelmezését, hivatalos forrásból származik!!!:)
"A Boot Camp segítségével nem csak egy virtualizált környezetben, hanem teljes értékű operációs rendszerként tudjuk futtatni a Microsoft operációs rendszereit egy Macen. Remek hír, hogy míg az OS X telepítése egy PC-re kínszenvedésnek számít, addig a Boot Camp az egyszerűségre épít, ráadásul minden Macen előretelepítve található. Ennek fényében már csak egy eredeti Windows 7 vagy Windows 8 telepítőlemezre vagy képfájlra, egy minimum 8 gigabájtos pendrive-ra, 25 GB szabad helyre a Macen és egy feltöltött akkura van szükségünk. Tört Windowsszal nem csak jogi okok miatt nem érdemes próbálkozni, a nem hivatalos képfájlokat nem is ismeri fel a Boot Camp.
ma 18:00
Mondom biztosan csak véletlen volt. LOL
De látszik, hogy nem értesz hozzá csak olvasod a fórumokat.
Tudod kettőnk közt az a különbség, hogy én feltettem kalóz wint a mac-re te meg csak okoskodsz itt.
Egyébként ha értenél hozzá és nem csak okoskodnál, akkor tudnád, hogy a win10 meg a 7-8 is letölthető az MS honlapjáról.
Ennyit a hozzá(nem)értésedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!