Mit ajánlotok? Hogy tudnám legálissá, de egyben használhatóvá tenni a gépem?
Mostanában elgondolkodtam, hogy össze-vissza kalózkodtam, minden programot torrenteztem.
Elkezdtem inkább eredetiben beszerezni a kedvenc játékokat, vettem vírusírtót is.
Ugye sok az ingyenes program, mert ugye a Chrome vagy a Winamp az, szal nem is volt egyelőre zsebbe nyúlós.
Aztán mondom veszek egy frankó oprendszert is, de gépem csak a Win 10-et támogatja, szal kicsit lefagytam, mert nincs 40 ezer forintom.
Hallottam olyat, hogy vegyek 7-et, ami vagy csak 8 ezer(ez beleférne), de frissítem 10-re.
Vagy hogy vannak más oprendszerek is.
Nagy dolgokat nem csinálok, szal csak netezek meg filmezek, igazából játszani is alig.
A win7 nem 8 ezer, és ha nem tévedek már nem is lehet frissíteni róla(legalábbis anno azt mondták, hogy csak egy évig lehet, ez meg augusztus környékén járt le).
Árulnak w10 kulcsokat már 15 euró környékén pl ebay\g2a\amazon és hasonló helyeken, de az a helyzet, hogy ettől nem lesz legális, csak épp senki sem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!