Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programot ajánlotok,...

Milyen programot ajánlotok, hogy a receptjeimet tudjam csoportosítani és átlátni könnyen?

Figyelt kérdés
Nem akarom másnak reklámozni, csak hogy könnyen hozzá tudjak férni és böngészni benne.
2016. dec. 11. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen kell mindenhez program. Bőven elég, ha csinálsz egy Receptek mappát a gépeden, azon belül almappákat úgy, ahogy csoportosítani szeretnéd, végül a recepteket egy sima szöveges fájlban (txt) tárolni. Ez ráadásul a Windows keresőjével nagyon jól kereshető, még akár a fájl tartalmában is.
2016. dec. 11. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a Matilda's Fantastic CookBook Software-t ajánlom. Azt használtam egy darabig, az ingyenesen elérhetők közül ez a legjobb szerintem. Ma már olyat használok amit egy torrent oldalon sem találtam meg, így meg kellett vennem, de szerintem megérte. Viszont amíg nem vagy gyakorlott az ilyen programok használatában, nem érdemes fizetőset használni.
2016. dec. 12. 17:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. dec. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!