Mindig ennyit fog le. És nem tudom mitől? Nincs vírus a gépemen. Bár van egy csomó olyan vírus, amit úgy sem jelez ki. Régebben sosem ment föl ilyen magasra, 600 ezer fölé.
Kb. 5 perc, mire normálisan tudom használni a gépemet, mert annyira lassan indul. Nem tudom miért.
2016. dec. 13. 16:54
2/14 anonim válasza:
Pedig ilyen magas, főleg ha minél több videostream van betöltve. Normális amit látsz, még 1-1,5 GiB RAM használat is, ha van alapja.
2016. dec. 13. 17:01
3/14 A kérdező kommentje:
Ha megnyitok egy közönséges youtube videót, akkor kb. mennyire megy fel? Hány K-ra? Mert most 627000 K-n van.
És az mitől függ, hogy a Firefox kétszer van bent folyamatként? Miért nem csak egyszer?
2016. dec. 13. 17:03
4/14 anonim válasza:
A Firefox nem szokott több folyamatként szerepelni, az inkább a Chrome sajátossága, hogy kb minden tabra külön folyamatot indít. Egyébként ahogy írták, elég normális ez a mértékű memóriahasználat, igazából én épp amiatt szenvedek (talán), hogy nem használ elég memóriát a firefox, 2 és fél GB-nál megáll, és onnantól nagyon belassul.
2016. dec. 13. 17:19
5/14 anonim válasza:
#4: régebben nem szokott, de már néhány verzió óta az e10s a default, ami kifejezetten multithreades render engine.
Nektek most mennyit mutat? Feladatkezelőben megnéztem, és nekem most 556 ezer K memóriát. És még mindig nem értem, hogy ha firefoxban nem szokott két külön folyamatot üzemeltetni, akkor az enyém miért üzemel?
2016. dec. 13. 18:03
7/14 anonim válasza:
560mega még egész barátinak mondható. És azért látsz több folyamatot, mert 50.0-nál frissebb verziót használsz.
2016. dec. 13. 18:44
8/14 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem észre, hogy minél több memóriát mutat, annál jobban lelassítja a gépet a dolog, amit csinálok. Pl. szinte mintha ez az érték a gép lassúságát is jelentené. Pl volt, amikor annyira lefagyott, hogy még az egér sem működött. Na akkor ctrl+alt+del... Vártam vagy 5 percet, végre kirakta, és megnyithattam a feladatkezelőt. Na akkor ott 1.344.000 ..... volt oda írva, tehát egymillió háromszázezer.. valami. Tehát nem K, hanem mondjuk annál is több. Tehát az adott folyamat hihetetlen memóriát igényelt, le is fagyott a gép.
2016. dec. 13. 20:38
9/14 Hominida válasza:
Nekem most 168 K. Igaz, én a 23-as verziót használom.
Nézd át a beállításait, elsősorban csökkentsd a cache méretét. Ha kell, akkor utána töröltesd az egész historyt. Gusztustalanul sok időt el tud tökölni azzal, hogy hasonlítgatja össze a már letöltött fájlokat.
A két szálból a nagyobbat kilőheted, próbaképpen. Legfeljebb újra kell indítanod.
2016. dec. 14. 00:45
10/14 A kérdező kommentje:
Honnan tudom, hogy én most hányas verziót használom?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!