Fütyicukor kérdése:
Ha letörlöm a firefoxot akkor mit rakjak helyette? Ugyanis zabálja a memoriát de nagyon. Ki akarom probálni nélküle. Attol még netezni tudok nem? Lesz valami keresőm? Hülye vagyok hozzá.
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 09:59
2/9 A kérdező kommentje:
akkor letörölhetem??és utána telepitem ezt??
2012. máj. 15. 10:05
3/9 Csiß válasza:
Ha törlöd a Foxot akkor marad az explorer amivel tudsz netezni (viszont neked nagyon nem javasolt a használata mert többet eszik mint a firefox).Tegyél fel egy google chrome-t :) Első már linkelte.
4/9 A kérdező kommentje:
nézem a feladatkezelőbe hogy fut a firefox ami zabálja a memoriát.de melette zabálja az explorer is.
2012. máj. 15. 10:10
5/9 Csiß válasza:
Be ne zárd az explorert a "kezelőben" mert kiüti a gépet és indíthatod újra xP
6/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. máj. 15. 10:18
7/9 A kérdező kommentje:
telepitettem a crohmot.a feladatkezelőben mért 2 szer van a chrome.exe??
2012. máj. 15. 11:29
8/9 anonim válasza:
Mert tudtomal ahány lap van nyitva annyi exe fut abba,illetve valami ilyesmi,az tudom alapból se 1 exe fut és épp ezért az is ugyan sokat eszik....
9/9 anonim válasza:
opera!!!!! keveset foglal, kicsi az igénye. de emellett nagyon gyors!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!