Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen video file javító...

Milyen video file javító programmal próbálkozzak?

Figyelt kérdés

Ajándékba kaptam egy gopro utánzatot. 1080p-t tud a cucc és tényleg egész jó videókat csinál. Viszont ha beteszem a vízálló tokjába akkor kissé felmelegszik és ha már eléggé meleg, akkor a videó amit készít lejátszhatatlan.

Igazából hiába kattintok rá, nem játssza le egyik video player sem.

Szerintetek érdemes lenne próbálkozni valamilyen video repair programmal? Meg lehetne javítani a file-okat. MP4-ben rögzíti a videót. Ha tudtok használható javító programot légyszi osszátok meg velem.

A HD Video repair nevű progit már kipróbáltam és egy videót az meg tudott javítani. De van még másik 4 amivel már az sem boldogul.

2016. dec. 3. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
nem gariztatni kéne inkább a goprot?
2016. dec. 3. 10:02
 2/7 A kérdező kommentje:

de ez egy kamu gopro :)

Valahonnan kínából. Sajnos goprora nem telik a családomnak ezért kaptam egy olcsóbbat. De amúgy tényleg nagyon jól működik ha nem teszem tokba. Viszont a garanciát nem tudom hogy lehetne érvényesíteni rá. Azt hiszem ebayon vették.

De leginkább a videót szeretném megmenteni. Nem hiszem hogy újra feltudnám venni ami azon a videón van.

2016. dec. 3. 10:16
 3/7 levis56 ***** válasza:
Talán át kéne konvertálni másik formátumba?
2016. dec. 3. 10:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen azt is probaltam mar, de sajnos egyik kovertalo program sem tudja megnyitni mivel hibasnak jelzi. Audio vagy video codec hibat jelez minden amibe megprobaltam betolteni. Viszont csak az utolso 3 video ilyen. A tobbi az mukodik rendesen. Es ahogy irtam egyet sikerult megjavitanom a HD video repair nevu programmal. Annyi hiba van meg mindig benne, hogy olyan mintha gyorsitott felvetel lenne :) De ezen mar lehet segiteni. Viszont az utolso kettovel nem boldogulok. Azt valami masik javito progival kellene megprobalni, csak mar nincs otletem melyikel kellene.
2016. dec. 3. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azon a videón nincs mit javítani, hiszen sosem volt jó. Te mondtad hogy a rögzített videót sem lehet lejátszani, tehát valószínűleg rögzítéskor sérült, tehát hibásan került rögzítésre. Azon nincs mit javítani.

Ne tedd a tokjába, jobbat nem tudok ajánlani...

2016. dec. 3. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azoknak a videóknak annyi, melegen valószínűleg bithibásan ír a kártyára a kamera.

G.

2016. dec. 3. 12:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Valahogy ereztem hogy ezt fogjatok mondani :((
2016. dec. 3. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!