Milyen video file javító programmal próbálkozzak?
Ajándékba kaptam egy gopro utánzatot. 1080p-t tud a cucc és tényleg egész jó videókat csinál. Viszont ha beteszem a vízálló tokjába akkor kissé felmelegszik és ha már eléggé meleg, akkor a videó amit készít lejátszhatatlan.
Igazából hiába kattintok rá, nem játssza le egyik video player sem.
Szerintetek érdemes lenne próbálkozni valamilyen video repair programmal? Meg lehetne javítani a file-okat. MP4-ben rögzíti a videót. Ha tudtok használható javító programot légyszi osszátok meg velem.
A HD Video repair nevű progit már kipróbáltam és egy videót az meg tudott javítani. De van még másik 4 amivel már az sem boldogul.
de ez egy kamu gopro :)
Valahonnan kínából. Sajnos goprora nem telik a családomnak ezért kaptam egy olcsóbbat. De amúgy tényleg nagyon jól működik ha nem teszem tokba. Viszont a garanciát nem tudom hogy lehetne érvényesíteni rá. Azt hiszem ebayon vették.
De leginkább a videót szeretném megmenteni. Nem hiszem hogy újra feltudnám venni ami azon a videón van.
Szerintem azon a videón nincs mit javítani, hiszen sosem volt jó. Te mondtad hogy a rögzített videót sem lehet lejátszani, tehát valószínűleg rögzítéskor sérült, tehát hibásan került rögzítésre. Azon nincs mit javítani.
Ne tedd a tokjába, jobbat nem tudok ajánlani...
Szerintem azoknak a videóknak annyi, melegen valószínűleg bithibásan ír a kártyára a kamera.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!