Mit csinálhatnék egy programmal?
Egy program,- amit általában sokat használtam, és nem létezik túl sok variációja (feltöltő)- nem működik a gépemen, a hibajelentő szerint tűzfal miatt, de le se tudom törölni, hogy újrainstallálhassam legalább. Miért van ez?
Amúgy egy másik változata sem működik, azért kicsit bosszantó.
Tehát van egy problémád egy valamilyen programmal, valamilyen gépen, ami valamilyen oprendszerrel rendelkezik?
Szerintem valamit kell neki csinálni!
Eddig működött ugyanazon a gépen, ugyanazon az oprendszeren:)) Windows 10, 64 bites, 14393.321 :) Zárójelben annyit én írtam, hogy feltöltő program, azzal a céllal, hogy képeket lehet vele kezelni.
GRAMBLR program, aminek csak egyetlen egy változatát találtam meg, ami feltelepítés után szintén nem működött. Az előbbi a tűzfal miatt el sem indul(úgy olvastam, hogy a tűzfalat a vírusírtó vezérli: AVG, de hiába állítottam le ideiglenesen a vírusírtó programot, nem lett jobb), a másik program elindul, de nem megy rendesen.
Lehet hogy ezt úgy hívják összességében, hogy pech:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!