Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csinálhatnék egy programmal?

Mit csinálhatnék egy programmal?

Figyelt kérdés

Egy program,- amit általában sokat használtam, és nem létezik túl sok variációja (feltöltő)- nem működik a gépemen, a hibajelentő szerint tűzfal miatt, de le se tudom törölni, hogy újrainstallálhassam legalább. Miért van ez?

Amúgy egy másik változata sem működik, azért kicsit bosszantó.

2016. nov. 24. 21:05
 1/2 Szirty ***** válasza:
100%

Tehát van egy problémád egy valamilyen programmal, valamilyen gépen, ami valamilyen oprendszerrel rendelkezik?

Szerintem valamit kell neki csinálni!

2016. nov. 25. 08:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Eddig működött ugyanazon a gépen, ugyanazon az oprendszeren:)) Windows 10, 64 bites, 14393.321 :) Zárójelben annyit én írtam, hogy feltöltő program, azzal a céllal, hogy képeket lehet vele kezelni.

GRAMBLR program, aminek csak egyetlen egy változatát találtam meg, ami feltelepítés után szintén nem működött. Az előbbi a tűzfal miatt el sem indul(úgy olvastam, hogy a tűzfalat a vírusírtó vezérli: AVG, de hiába állítottam le ideiglenesen a vírusírtó programot, nem lett jobb), a másik program elindul, de nem megy rendesen.

Lehet hogy ezt úgy hívják összességében, hogy pech:))

2016. nov. 25. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!