Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen egyszerűen használható...

Milyen egyszerűen használható programmal csinálhatnék dobtémákat, valamint basszus aláfestéseket rock zenéhez?

Figyelt kérdés

Rock zenéről volna szó, a gitár soundot én adnám :)

Milyen egyszerűen kezelhető programmal csinálhatnék dobtémákat, valamint basszus aláfestéseket a gitáromhoz? Gondolok itt olyan egyszerűen kezelhető programra, mint pl. a Garage Band, ám Windowsom van :)

2014. szept. 10. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűség helyett keress egy számodra egyszerűen használható VST hsotot (én Cubase-t használok, de az Ableton Live-on keresztül a Studio One-ig mindenféle van, még akár FL Studio is), töltsd le hozzá a Superior Drummer 2-t, és a Metal! névre hallgató kiegészítőt hozzá, mindkettő Toontrack gyártmány, és azzal egy igen jóféle hangzásod már lesz. Basszusra a Spectrasonics Triliant tudom javasolni, ha van elég memóriád, de vannak jóféle "free bass vsti"-k, amik egész tisztességesek. Ez azért praktikus, mert egyből fel is veheted rá a gitárt is, és le is keverheted. Olyan nagyon egyszerű cuccot én nem használok, szóval nem tudom.
2014. szept. 10. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Szuper! Rákerestem a Superior Drummer 2 -re a neten és tetszik a soundja :)

Szabad lenne megkérdeznem, van valamilyen hanganyagod, amiben használod ezen dolgokat? Kíváncsi lennék rá! :)

2014. szept. 11. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Saját nincs, amit meg másnak csináltam, azt meg nem adhatom ki, mert egyrészt nem illik, másrészt meg miért pont az ismerőseim ellen követnék el szerzői jogi vétséget :)

A Metal! kiegészítőt is hallgasd meg, nagyon kemény szerintem.

2014. szept. 11. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Áhám! Tehát akkor te az ilyen stúdió ügyekben jártas vagy! :)

Rendben, utánanézek! Köszönöm tanácsod! :)

2014. szept. 11. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!