Át lehet alakítani a powerpoint slideshowt rendes powerpointba, hogy tudjak kimásolni belőle dolgokat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 12:53
1/5 anonim válasza:
Persze,amúgy mit szeretnél konkrétan ,zenét ,képeket ?
2/5 A kérdező kommentje:
Kaptam tanulásra szánt slideshow bemutatót nagyrészt szöveg van benne meg egy pár kép és ki kéne másoljam wordba hogy használhatóbb legyen és nyomtassam ki, csak nem tudom sehogy sem másképp megnyitani mint hogy egyből slideshow. Hogyan lehetne visszaalakitani hogy lehessen benne dolgozni? Köszönöm a választ előre is :)
2010. máj. 1. 08:15
3/5 anonim válasza:
Egyszerű.
Ne dupla kattintással nyisd meg, hanem előbb nyisd meg a power pointot, és ott a fájl menü/megnyitásnál tallózd be a kívánt bemutatót.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok.
Még egyszerűbb, ha .pps-ről átnevezed .ppt kiterjesztésűre.
Ezt csak akkor tudod megcsinálni, ha láthatóak nálad a fájlkiterjesztések.
5/5 A kérdező kommentje:
Az átnevezéssel nem működött azt korábban is próbáltam, de a megnyitásos módszer igen. Nagyon szépen köszönöm :)
2010. máj. 2. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!